Loading

media academie

interior

 

Heideheuvel is teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Voor de Media Academie is het interieur in harmonie ontworpen met stralend wit en warm houten accenten. En een kleurrijke pixelvloer met plantmotieven en magneetborden met oude bloemstillevens. Zo is de Media Academie klaar voor de digitale toekomst. Kan jouw statige villa ook een opknapbeurt gebruiken?

‘Waarmee COEN! zich duidelijk profileert is zijn gave om een geraffineerde ‘identiteitslaag’ te creëren in zijn ontwerpen’
Rits de Wit, redacteur Gaykrant

This building has been renovated and the interior was designed by COEN! to create a harmonious whole. All the walls and window casings are white with warm wooden accents. A major addition is the colourful, digital pixel floor with plant-like patterns, which reminds the visitor of the building’s present function. Needs your stately villa also house a big make over?

‘A major addition is the colourful, digital pixel floor with plant-like patterns, which reminds the visitor of the building’s present function as a media training institute.’
Sofia Grimm, editor of Arthitectural.com