Loading

muziekcentrum

interior

Het entreegebied van het  Muziekcentrum van de Omroep (MCO) krijgt een aantrekkelijk masterplan. Een nieuwe receptie, grand café en  bedrijfsrestaurant maken de centrale hal multifunctioneel. Van een naar binnen gekeerde organisatie naar een culturele hotspot die werkt. Met als resultaat een muziekgebouw dat weer borrelt en bruist. Ben je ook in de sfeer voor meer publiek en omzet?

‘Zo krijgt de entree in het voormalige VARA-gebouw, dat verrommeld en verouderd was, een duidelijke eigen identiteit.’
Marit Overbeek, redacteur de Architect

COEN! gives the interior of the Musical broadcasting Center an attractive masterplan. We say: design a new grand café, reception desk and restaurant make the main hall a multifunctional space. COEN! changed the focus from internal to external: a new cultural hotspot. With as a result a lively area with fresh bubbles and bites. Are youy also in the mood for more audience and revenue?

‘COEN! design agency has brightened the entrance of the Netherlands Broadcasting Music Centre in Hilversum’
Design.nl about the Netherlands Broadcasting Music Centre (MCO)