Loading

npo

consultancy interior
februari 8 2019

Het hoofdkantoor van NPO (Nederlandse Publieke Omroep) wordt een lichte en representatieve mediaomgeving. Drie gebouwen zijn nu een eenheid en de toegevoegde identiteitslaag met pixelbomen en testbeeldprints zijn een voorbeeld van effectief toegepaste kunst. Met een beperkt renovatiebudget is een sterk concept neergezet. Hoe geef jij binnen budget kleur en eigenheid aan je kantoor?

‘Het resultaat is een lichte, kleurrijke en representatieve werkomgeving met media-uitstraling. ‘
Marit Overbeek, redacteur de Architect

The head office of the National Broadcasting Channel (NPO) forms a light, colourful and attractive working environment with media exposure. A coherent and recognisable environment, the identity of the National Broadcasting Channel is evident throughout the head office. In spite of the limited budget available, it was possible to create a powerful concept. How do you let your office shine and sparkle again?

‘As a result, what a visitor experienced was not just an interior but an environment!’
Shiny Varghese, editor of Design Today